The Five Minute Journal (Blush)

The Five Minute Journal (Blush)

Het beroemde dagboek Five Minute Journal van Intelligent Change helpt u een beter en gelukkiger leven te bereiken. Een leuke en simpele manier om een dagboek bij te houden, een manier die u helpt elke dag gelukkiger te worden.

Het super-populaire, simpele en intuïtieve dagboek van Intelligent Change dat u helpt elke dag een positief en levensbevestigend dagboek bij te houden!

5 minute journal voorbeeld

The Five Minute Journal is uw geheime wapen om op alle positieve aspecten in uw leven te focussen en meer bewust te worden. Het is een simpel maar bijzonder sterk, op positieve psychologie gebaseerd format dat u helpt elke dag met inspiratie en dankbaarheid te beginnen zodat u zich er op kunt concentreren er een zo goed mogelijke dag van kunt maken.

Grijp de kans op elke dag meer geluk, hechtere vriendschappen en meer optimisme!

Koop meer en bespaar geld met onze pakketdeals:

Wat is The Five Minute Journal?

Simpel gezegd is het een dagboek dat je morgens en avonds een aantal vragen stelt. Heel gemakkelijk te beantwoorden in niet meer dan 5 minuten.  

Elke ochtend wordt u gevraagd na te denken over waar u dankbaar voor bent, hoe u er een goede dag van kunt maken - en uw mantra (bevestiging) voor die dag. U krijgt ook een inspirerende quote om u op gang te helpen.

Avonds schrijft u 3 dingen op die geweldig waren die dag en één waardoor morgen nog beter wordt.

Het dagboek is een product van uitgebreid onderzoek in positieve psychologie. Het helpt u elke dag te focussen op dankbaar zijn, uw aandacht te concentreren op hoe u van die dag een goede dag kunt maken - en niet te vergeten u te laten nadenken over alles wat goed is in uw leven.

The five minute journal overzicht

Waarom een 5-minuten dagboek schrijven dat zich richt op geluk en dankbaarheid?

Het doel van The 5 minute journal is mensen te helpen in hun dagelijkse leven een hoger niveau van dankbaarheid te bereiken. De reden is dat de twee schrijvers achter het dagboek de onderzoeken naar dankbaarheid zoals verricht aan de "University of California, Berkeley" en ook "University of California, Davis" bestudeerd hebben. Deze onderzoeken kwamen tot de conclusie dat een hoger niveau van dankbaarheid kan leiden tot een: 

  • Sterker immuunsysteem en lagere bloeddruk. 
  • Een hoger niveau van positieve emoties. 
  • Meer vreugde, optimisme en geluk. 
  • Sterker verlangen gul en medelevend te zijn naar anderen toe.
  • Verminderd gevoel van eenzaamheid en isolatie.

Leer hoe The Five Minute Journal te gebruiken

Bekijk hier deze handleiding die uitlegt hoe je The 5 Minute Journal moet gebruiken:

Aanbevolen door Tim Ferris - Bekijk hier hoe hij 5 Minute Journal gebruikt:

"The simplest thing you can do to start your day happy"


* Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Koop meer en bespaar geld met onze pakketdeals:

Wordt geladen...