Gebruikersvoorwaarden

Fysieke producten

U hebt een retourrecht van 14 dagen en 2 jaar garantie, volgens de geldende consumentenwetgeving. Het retourrecht geldt alleen voor media in een onverbroken verpakking.

Wij verzoeken u om het artikel bij ontvangst op eventuele fouten en gebreken te controleren. Ontvangt u een defect of verkeerd geleverd artikel, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice.

De levertijd is meestal 5-7 werkdagen vanaf de besteldatum. Bij een aanzienlijke vertraging (meer dan 21 dagen) hebt u het recht om de aankoop te annuleren.

Transport

Mocht een artikel tijdens het transport beschadigd of verdwenen zijn, dan is justmind.nl aansprakelijk voor de kosten. Hiervan moet u onze klantenservice echter binnen 14 dagen per e-mail informeren. Bij een eventueel geschil betreffende ontbrekende retourzendingen, moet de klant de factuur van Post Danmark met het pakketnummer of het track and tracenummer kunnen tonen.

Mocht een artikel tijdens de retourzending beschadigen of verdwijnen, dan bent u aansprakelijk.

Ontvangen wij een pakket waarvan de verzendkosten niet betaald zijn, dan behouden wij ons het recht voor om de kosten die ontstaan zijn met betrekking tot een dergelijke retourzending, pro. tem. DKK 50 af te schrijven. De betaling moet binnen 10 dagen na de factuurdatum worden voldaan.

Verzending

Bij een bestelling op justmind.nl worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Speciale bestellingen en dergelijke kunnen echter in rekening worden gebracht. Hier worden afzonderlijke afspraken over gemaakt. Uw artikelen worden vanuit Denemarken verzonden en kunnen 2-5 dagen onderweg zijn. De gratis verzending geldt binnen Zweden, Denemarken, de Faeröer, Groenland en Europa. Voor overige landen gelden extra portokosten volgens de geldende tarieven.

Aankoop van een download

Tenzij anders vermeld, geldt er geen retourrecht voor digitale producten (downloads) die via justmind.nl gekocht zijn, maar u hebt als koper 2 jaar garantie. Dit geldt voor alle digitale producten op de website (Duidelijk gemarkeerd met de tekst Download of e-boek, MP-3, PDF en andere digitale bestandsformaten).

De levering vindt direct na de betaling plaats. U download rechtstreeks vanaf de website.

Mocht u de bestanden van uw bestelling niet kunnen downloaden, neem dan via e-mail contact op met justmind.nl. Er wordt GEEN technische ondersteuning geboden.

100% tevredenheidsgarantie

Geselecteerde producten zijn voorzien van een 100% tevredenheidsgarantie.

Als u niet helemaal tevreden bent met het product e-mail ons dan binnen 14 dagen en wij zullen uw geld terugbetalen.

Terugkeer van fysieke producten vereist dat het product wordt geleverd in dezelfde staat als het werd ontvangen.

Als u een terugbetaling voor een download wilt hebben bent u verplicht om de bestanden van uw computer te verwijderen.