Over ons - justmind.nl

Justmind.nl bestaat al sinds 2007 en heeft altijd programma’s en inspiratie voor zelfhulp en persoonlijke ontwikkeling geboden, en geholpen om het leven van duizenden Denen in positieve zin te veranderen.

Het is onze bedoeling om cursussen/programma’s aan te bieden waarmee u uw leven positief kunt veranderen - door middel van zelfhulp; waar en wanneer het u past.

Wij streven ernaar om korte, effectieve programma’s en cursussen, zonder onnodigheden, aan te bieden. Eenvoudig en effectief - zodat iedereen mee kan doen, met goede resultaten.

Wij zijn een Deens bedrijf, gevestigd in Denemarken – waar vandaan alle artikelen bovendien worden verzonden. Daardoor kan uw bestelling langer onderweg zijn.

De programma's op deze site zijn geschreven door Malte Lange, hypnotiseur en NLP-trainer. Op onze Deense site Mindly.dk kunt u meer over ons en al onze programma’s lezen (de site is in het Deens).

Schrijf ons als u een idee voor een programma of cursus hebt of wanneer u een voorstel hebt voor het verbeteren van de gebruikerservaring.