Kom van je depressie af – vernieuwde plezier en energie

Kom van je depressie af – vernieuwde plezier en energie
  • Auteur: Malte Lange
  • Editie: Luisterboek (Download)
  • Taal: Nederlands

Ben je soms verdrietig of depressief en heb je moeite met het zien van nieuwe kansen en het positieve in het dagelijks leven? Dan is er hulp beschikbaar om van je depressie af te komen en nieuwe mogelijkheden, vreugde en energie te vinden.

Kom van je depressie af en verander voor altijd je leven

Depressie is een negatieve mentale toestand die de controle overneemt van je mogelijkheid om logisch na te denken, het maakt verschillende zaken onduidelijk en het zorgt ervoor dat je depressief en onzeker over jezelf wordt. Een depressie is moeilijk te doorbreken zonder de juiste hulp.

Hier is de hulp die je nodig hebt om je depressieve gedachten te veranderen in nieuwe vrolijke, positieve gedachten - die kunnen leiden tot nieuwe kansen en positieve ervaringen in het dagelijks leven.

Hypnose tegen depressie helpt je:

  • 'Van je depressie afkomen' is een eenvoudige en gemakkelijke manier om van je depressieve gedachtes af te komen.
  • Je krijgt twee hypnoses, één met muziek en één zonder muziek – zo kan je zelf uitvinden welke het meest effectief voor je is. 
  • Je krijgt hulp om nieuwe kansen te zien en je depressie te elimineren.
  • Je krijgt je uitleg hoe een depressie je beïnvloedt en wat je kunt doen. Vervolgens krijg je de hulp om te doen wat nodig is.

Depressie vergt veel energie van vele mensen. Laat je geest niet beheerst worden door depressieve gedachten, maak jezelf los ervan en vind een hernieuwde vreugde in je leven, het dagelijkse leven en andere ervaringen. Investeer in je eigen toekomst en geluk met dit luisterboek.  

Hypnose hulp

Luister het audioboek dagelijks in een periode totdat je begint te merken dat je gedachten en patronen veranderen. Daarna luister je naar de hypnose als je de noodzaak voelt voor een beetje extra positieve hulp in het dagelijks leven.

Een goed idee is om de hypnose op je mobiele telefoon/MP3-afspeler/iPod te zetten, zodat je het altijd bij de hand hebt.

Vergeet niet dat je de hypnose met gesloten ogen moet beluisteren voor het beste resultaat. En je mag niet autorijden of iets anders doen. Al je concentratie is vereist tijdens het luisteren.

Ontvang hulp tegen je depressie.

Je kan echt een groot positief verschil maken in je leven door op dit moment actie te ondernemen. 


* Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Wordt geladen...