Afslankkuur met hypnose - de weg naar natuurlijk gewichtsverlies*

Afslankkuur met hypnose - de weg naar natuurlijk gewichtsverlies
  • Auteur: Malte Lange
  • Editie: Luisterboek (Download)
  • Taal: Nederlands

Baanbrekende hypnose, gemaakt om jou op weg te helpen naar automatisch gewichtsverlies. In het hypnose geluidsboek leer je hoe de van nature slanke mensen denken en eten - zodat je geïnspireerd kunt raken voor jouw eigen gewichtsverlies.

Leer over hoe je kunt werken aan je gewichtsverlies met behulp van hypnose

Leer hoe je een natuurlijk gewichtsverlies kunt krijgen. De techniek is zowel effectief als simpel, en je kunt deze leren met behulp van het luisterboek Afslankkuur met hypnose.

Is het tijd voor een natuurlijk gewichtsverlies? Laat de hypnose voor gewichtsverlies jou inspireren

Wist je dat, van nature uit slanke mensen, een andere psychologische benadering hebben naar eten toe en het eten ervan? Het meest interessante is de manier waarop ze dat doen:

  • SIMPEL - Er zijn zeer weinig principes die men moet volgen. In de hypnose leer je over de natuurlijke principes van slankheid, zodat het voortaan geheel automatisch werkt.
  • FLEXIBEL - Er zijn GEEN regels over wat je mag eten. Er is geen puntensysteem en je hoeft het eten niet te wegen. Zolang je de gedachten principes van de van nature uit slanken volgt, kun je ervoor kiezen om te eten waar je zin in hebt.
  • EFFECTIEF - Van nature uit slanke mensen zijn per definitie slank. Dat heeft niets met genen en geluk te maken - het draait om hun psychologische benadering naar eten. Deze benadering kan geleerd en gebruikt worden.
  • SNEL - De techniek die slanke mensen gebruiken (vaak zonder dat ze het zelf weten!) is makkelijk en snel te gebruiken - en behoeft geen bloed, zweet of tranen. Het is simpelweg gewoon een andere manier van denken.

 

Wat de afslankkuur met hypnose niet is - en wat het resultaat is

Een afslankkuur met hypnose is NIET dat je moet eten als een vogel en 4 keer per dag moet trainen - dat is niet de bedoeling van dit programma. De gedachtegang is dat we samen de tandwielen aandraaien, wat een GROTE verandering teweeg brengt - zonder dat je jezelf moet verhongeren of moet bewegen totdat je erbij neervalt.

Het resultaat is dat je met een beperkte inzet jouw hele manier van denken en reactie op eten kunt veranderen, zodat je automatisch eet wat je nodig hebt en je de dingen die je wilt vermijden laat liggen.

Het is een goed idee om het beluisteren iedere dag binnen een periode te herhalen, zodat je alles meekrijgt, en jouw hersenen en lichaam zich instellen op deze nieuwe slanke gedachtegang.

 

Dit krijg je in het Afslankkuur met hypnose programma

Dat wat je leert in afslankkuur met hypnose is hoe je kunt stoppen met het hebben van een constant gevecht met eten. Het is veel makkelijker om te leren denken, reageren en eten vanuit de principes van, van nature uit slanke mensen.


* Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Wordt geladen...