Kom van een paniekstoornis en paniekaanval af*

Kom van een paniekstoornis en paniekaanval af
  • Auteur: Malte Lange
  • Editie: Luisterboek (Download)
  • Taal: Nederlands

Een paniekstoornis verzwakken/verwerken met hypnose is een effectieve techniek, welke helpt met het veranderen van jouw gedachten en jezelf onder controle te houden. Hypnose helpt met het creëren van nieuwe manieren van denken en handelswijzen, zodat het.

Zo verwerk je een paniekstoornis en paniekaanval met behulp van hypnose

Een paniekaanval ontstaat uit een onraadzaam gebruik van onze gedachten, maar wordt een werkelijkheid wat zich uit in verlamming of irrationeel reageren.

Met hypnose is het mogelijk dit patroon te doorbreken, de paniekstoornis te verzwakken en de controle weer terug te krijgen.

 

Stap uit de paniekstoornis met hypnose

Een paniekstoornis verzwakken met hypnose is een effectieve techniek, welke helpt met het veranderen van jouw gedachten en jezelf onder controle te houden. Hypnose helpt met het creëren van nieuwe manieren van denken en handelswijzen, zodat het makkelijker is om te functioneren en de alledaagse uitdagingen aan te gaan.*

 

Wat biedt het programma jou?

  • Je krijgt een diepe ontspanning en rust - precies wanneer je dat wilt
  • Je krijgt hulp om angst en paniek te verzwakken
  • Je kunt je vermogen om jezelf onder controle te houden versterken
  • En je krijgt hulp voor hoe je merkbaar makkelijker angst en paniek kunt doorbreken

 

Zo gebruik je hypnose voor een paniekstoornis en paniekaanval

Luister 14 dagen lang dagelijks naar de hypnose. In deze periode mag je graag denken over wanneer je een paniekaanval doormaakt, hoe het jou beïnvloedt - en niet het minste in welke situaties je er geen last van hebt. Na de 14 dagen laat je de hypnose gewoon zijn werk doen, en effect zien. Je bent altijd welkom om naar behoefte te luisteren, en wanneer je gewoon behoefte hebt voor een oase van rust in jouw alledaagse dag.

 

Tevredenheidsgarantie op het programma

Wanneer je het programma volgt en na 14 dagen niet het gevoel hebt dat er een verbetering is in jouw angststoornis en paniekaanvallen, bieden wij een volledige geld terug garantie op het programma.

Krijg vandaag hulp voor angststoornissen en paniekaanvallen - Koop de hypnose op deze pagina


* Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Wordt geladen...