Overwin OCD - Kom van dwanggedachten en dwanghandelingen af*

Overwin OCD - Kom van dwanggedachten en dwanghandelingen af
  • Auteur: Malte Lange
  • Editie: Luisterboek (Download)
  • Taal: Nederlands

Leidt je aan OCD (dwanggedachten en/of dwanghandelingen) in jouw dagelijkse dag, schakel dan hulp in. Met behulp van hypnose kun je OCD en dwanghandelingen verzwakken en een nieuwe zelfcontrole krijgen waarvan je niet eerder dacht dat het mogelijk was.

Zo kun je hulp krijgen om van OCD (dwanggedachten en Dwanghandelingen) af te komen

Met behulp van hypnose is het mogelijk om van dwanggedachten en dwanghandelingen af te komen.

We maken allemaal iedere dag gebruik van repeterende handelingen welke ons helpen om ons leven op orde te houden, en een vorm van vooruitzicht en controle in de dagelijkse dag te creëren. Maar voor sommige mensen is het moeilijk om stop te zeggen en te beslissen voordat een bepaalde gedachte of handeling is uitgevoerd, deze mensen blijven de handelingen keer op keer herhalen.

Het is daardoor mogelijk om in een patroon te raken waarin men dezelfde dwanghandelingen verricht of dezelfde (niet productieve) gedachten keer op keer denkt - waarbij men nooit het gevoel heeft van ‘nu is het genoeg’.

Overwin OCD - Kom van dwanggedachten en dwanghandelingen af is gemaakt om jou, wie gevangen zit in een patroon waarin je een handeling of gedachte blijft herhalen, te helpen. Hypnose is een hulpbron om het patroon te doorbreken en de zelfcontrole terug te krijgen - en ook zeker om de angst, voor het stoppen met het verrichten van de handelingen en het denken van de gedachten, te verzwakken.

 

Wat houdt de hypnose Overwin OCD in?

In de introductie krijg je een uitleg over hoe OCD mensenlevens overneemt en hoe makkelijk het is om het dwang patroon te doorbreken met nieuwe gedachten en strategische handelingen. Je wordt ook ontspannen, je vindt rust en je neemt de tijd om de alledaagse stress te doen verdwijnen en te beginnen om het OCD patroon te doorbreken.

In de hypnose zelf worden er nieuwe wegen, bruggen en gedachten gebouwd - en dwanggedachten en dwanghandelingen worden langzaam afgebroken en uit de gedachten weggewerkt.

 

Wat kun je behalen uit de behandeling van dwanggedachten en dwanghandelingen?

  • Je krijgt een ontspannen en patroondoorbrekende hypnose, welke OCD verzwakt en jou de vrijheid teruggeeft
  • Je leert je gedachten en handelingen zelf te sturen, zonder angst of onzekerheid te voelen
  • Je ontvangt de hypnose zowel met muziek als zonder, zo kun je hulp krijgen voor jouw OCD, op de manier wat voor jou het prettigst is

Het programma werkt het beste bij een dagelijkse beluistering in een tijd van 14 dagen.

Verzwak jouw symptomen van OCD, dwanghandelingen en dwanggedachten - met een effectieve hypnose


* Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Wordt geladen...