Stop de negatieve gedachten - denk positief!*

Stop de negatieve gedachten - denk positief!
  • Auteur: Malte Lange
  • Editie: Luisterboek (Download)
  • Taal: Nederlands

Heb je er moeite mee om niet negatief te denken en krijgen de negatieve gedachten teveel kans om jouw dag te vullen - op het werk en in je vrije tijd? Wil je in plaats daarvan leren positief te denken en mogelijkheden te zien?

Zo kun je leren om positief te denken en van de negatieve gedachten af te komen

Wil je graag positiever denken en op een geheel automatische manier vergeten om negatief te denken?

Met hypnose is het mogelijk om de manier waarop we denken te veranderen, en het is snel en simpel om onze hersenen aan te leren om positief in plaats van negatief te denken, ook zelfs wanneer men al jaren negatief denkt en moeite heeft te onthouden om positief te denken.

Het luisterboek Stop de negatieve gedachten - denk positief! is gemaakt voor degene wie graag zijn/haar gedachten en gewoonten wil veranderen - en in het dagelijkse leven positiever wil denken en positiever wil zijn voor zichzelf en andere mensen. Het luisterboek werkt o.a. met jouw onderbewustzijn, zodat de veranderingen op een geheel natuurlijke manier plaatsvinden.

Positiviteit is de weg naar geluk, blij zijn en goede ervaringen - en op het moment dat je leert om positiever te denken, ga je automatisch meer en meer doen wat goed is voor jou.

Met het luisterboek Stop de negatieve gedachten krijg je simpele technieken die werken. Je krijgt ook een sterke hypnose, die jou helpt met het om-programmeren van jouw geest om positiever en dankbaarder te zijn.

Wordt positiever en leer het goede in het leven en de ervaringen die je opdoet te zien.

 

Stop de negatieve gedachten - denk positief! biedt jou:

  • Krijg hulp om jouw geest en gedachten te veranderen en positief te denken!
  • Leer hoe je de negatieve gedachten kunt stoppen en ze om te ruilen voor positieve gedachten
  • Leer een meer realistische EN positieve kijk op de wereld, jouw ervaringen en alles om jou heen te krijgen

Maak een grote verandering in jouw eigen leven, en zie het uitbreiden naar alle mensen die je om je heen hebt - leer positief te denken!


* Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Wordt geladen...