Stop slapeloosheid – Overwin jouw slaapproblemen*

Stop slapeloosheid – Overwin jouw slaapproblemen
  • Auteur: Malte Lange
  • Editie: Luisterboek (Download)
  • Taal: Nederlands

Stop slapeloosheid – Overwin jouw slaapproblemen is een simpele, directe en zeer effectieve hypnose – gemaakt om jouw slaapproblemen te doen verdwijnen en jou weer goed te laten slapen. Verbeterde versie!

Stop slapeloosheid en krijg een betere nachtrust

Stop slapeloosheid is een hypnose in de vorm van een luisterboek, welke jou laat ontspannen en jou helpt te gaan slapen. Je kunt deze gebruiken om jezelf en jouw lichaam aan te wennen om ’s avonds in slaap te vallen.

Je krijgt een diepe en lange hypnotische slaap-ontspanning – met bijbehorende slaapinductie. Alles gemaakt als een alternatieve behandeling tegen slapeloosheid – zodat je onnodig medicijngebruik kunt vermijden.

Stop slapeloosheid is een effectieve slaap-hypnose, voor zowel het verhelpen van slaapproblemen en om jou te laten slapen wanneer het jou uitkomt!

 

Stop slapeloosheid biedt jou:

  • Je krijgt een behaaglijke ontspanning en je wordt klaar gemaakt om weer goed te kunnen slapen (slaapinductie)
  • Je leert hoe je in ruststand kunt komen, zodat je makkelijker je slapeloosheid kunt overwinnen
  • Je leert hoe slaapproblemen behandeld worden en je krijgt weer een goede nachtrust

Je ontvangt de hypnose tegen slapeloosheid in twee uitgaven. De gesproken tekst is hetzelfde, maar je kunt ervoor kiezen of je muziek in de achtergrond wilt, of alleen naar de stem wilt luisteren welke jou naar een goede nachtrust toe begeleidt.

 

Dit krijg je in de slaap-hypnose

Je krijgt een goede slaap hypnose, suggesties, ontspanning en visualisering – en niet het minste een goede ontspanning en een milde inwijding in de wereld van slaap.

Het wordt mogelijk om weer goed te slapen en fris en uitgerust wakker te worden. De behandeling van slaapproblemen hoeft niet belastend te zijn, doe het snel en simpel hier met het luisterboek voor slapeloosheid.

Krijg nu hulp voor jouw slapeloosheid – ook jij kunt weer goed slapen.

 

Behandeling van slapeloosheid met hypnose

Luister in een periode dagelijks naar de hypnose, totdat je begint te merken dat jouw slaap makkelijker wordt en je sneller in slaap valt. Hierna kun je naar de hypnose luisteren wanneer je de behoefte voelt voor wat extra hulp om te kunnen slapen.

Onthoudt dat je met gesloten ogen naar de hypnose dient te luisteren, voor het beste resultaat. Je mag tijdens het luisteren niet autorijden of andere dingen doen die concentratie behoeven.

 

Slaap App – Hulp voor slapeloosheid met onze hypnose app

Na het kopen van Stop Slapeloosheid kun je onze app geheel gratis ophalen voor je iPhone of Android telefoon. Hier kun je makkelijk luisteren naar de hypnose wanneer je wilt slapen. Wanneer je slaapproblemen hebt is dit een makkelijke en simpele manier om dit te behandelen, wat altijd binnen handbereik ligt.

Koop Stop Slapeloosheid hier – en kom van jouw slaapproblemen af!


* Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Wordt geladen...