Verzwak jouw tinnitus met hypnose*

Verzwak jouw tinnitus met hypnose
  • Auteur: Malte Lange
  • Editie: Luisterboek (Download)
  • Taal: Nederlands

Wordt je geplaagd door een fluittoon of oorsuizen? Hier krijg je hulp om het geluid te verzwakken, zodat je niet langer geplaagd wordt door tinnitus. De hypnose verzwakt jouw waarneming van het storende geluid.

Krijg met hypnose hulp om jouw tinnitus te verzwakken

Wordt je geplaagd door een fluittoon of oorsuizen?

Met deze ondersteunende hypnose krijg je effectieve hulp om jouw tinnitus te verzwakken en te accepteren, zodat je niet langer geplaagd en gestresst bent door deze aanwezige fluittoon.

Het luisterboek voor tinnitus is effectieve hulp voor zelfhulp, waarin je begeleidt wordt door een hypnose, welke jou leert hoe je zelf jouw geest kunt om-programmeren om niet langer te concentreren op het constante geluid, wat jou normaal gesproken beïnvloed.

Met de tijd wordt het voor jouw onderbewustzijn een geheel automatische reactie, en jouw tinnitus zal niet langer dezelfde macht hebben over jou en jouw dagelijkse dag.

 

Krijg hulp om fluittonen te verzwakken, en onaangetast door tinnitus, te leven

Teveel mensen leven met tinnitus en worden geplaagd door hoge tonen, suizen of klikkende geluiden in hun oren.

Het wordt vaak een slopende toestand, waarin zowel de slaap, het werk, focus, humor en vele andere dingen worden aangetast.

Maar wist je dat jouw onderbewustzijn getraind kan worden om deze geluiden te negeren, zodat je er niet langer door geplaagd wordt? Ze kunnen verzwakt, en soms zelfs geheel verwijderd worden.

Met dit, en nog meer, kan de hypnose Verzwak jouw tinnitus jou helpen. Het is makkelijk, snel, simpel en zeer effectief.

 

Verzwak jouw tinnitus met hypnose biedt jou:

  • Je krijgt een rustgevende hypnose, waar je naar kunt luisteren wanneer je maar wilt
  • Je leert hoe je jouw onderbewustzijn kunt trainen om de tinnitus niet op te merken en er niet op te focussen
  • Er komt veel energie en goed humeur vrij, zodat je je opnieuw kunt focussen op dat wat belangrijk is.

Je ontvangt de hypnose tegen tinnitus in twee uitgaven.

Beide zijn met dezelfde gesproken tekst, waarvan de ene met enkel spraak, en op de andere is er meditatieve muziek op de achtergrond toegepast.

Dus je kunt de versie kiezen die het beste bij jou past.

 

Zo gebruik je de hypnose tegen tinnitus

Je verkrijgt het beste resultaat door één tot tweemaal per dag in een kortere periode (het liefst 2-3 weken) naar de hypnose te luisteren, waar je vaak een verzwakkend effect van de tinnitus kunt merken door de veranderende focus van je geest.

Wanneer je op dit moment geen behoefte voelt om iedere dag naar de hypnose te luisteren, kun je proberen naar behoefte te luisteren, bijv. in meer stressvolle periodes, waarin de tinnitus vaak kan verergeren.

Wanneer je nog steeds het gevoel hebt, dat er meer verbetering behaald kan worden door vaker te luisteren, kun je gewoon doorgaan als normaal.

Een hypnose kent geen overdosering, en voor sommigen komen de effecten langzamer dan voor anderen, dus het is geen probleem om dagelijks de blijven luisteren.

 

App tegen tinnitus - Gratis

Bij het bestellen van het programma tegen tinnitus op deze site krijg je ook toegang tot de hypnose via onze slimme app, welke opgehaald kan worden in zowel Google Play en de App Store.

Daarmee kun je genieten van de hypnose, of je nu Apple of Android gebruikt, en je kunt het altijd met je meenemen, zodat je het kunt gebruiken wanneer jouw tinnitus terug op zijn plek gezet moet worden.

Laat je niet langer plagen door suizen en hoge tonen in je oren met behulp van deze effectieve hypnose.

Koop ‘Verzwak jouw tinnitus’ hier en beluister het meteen


* Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

Wordt geladen...