Eigenwaarde en zelfvertrouwen met hypnose

Eigenwaarde en zelfvertrouwen met hypnose

Een hypnose met baanbrekende NLP- en hypnosetechnieken die u uw gevoel van eigenwaarde teruggeven

Luisterboek (CD)
  • 39,95 €
  • 37,95 €
  • Bespaar 2,00 €

Zelfvertrouwen met hypnose - uw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen sterk verbeteren

Dit krijgt u met Zelfvertrouwen met hypnose

Een leuke en aangename hypnose waardoor u uzelf op een snelle en ontspannende manier meer leert waarderen, u krijgt nieuwe energie en begint meer in uzelf te geloven. Tijdens de hypnose worden uw geest en gedachten getraind om positiever te denken, u leert om uzelf te waarderen en u bouwt automatisch uw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen op.

Hypnose is volledig veilig en zeer effectief; uw hersenen kunnen niet nalaten om op positieve suggesties te reageren en daardoor uw gevoel van eigenwaarde te vergroten. En het goede nieuws is dat u de hypnose zo vaak kunt gebruiken als u wilt. Het enige dat er gebeurt, is dat u al snel meer zelfvertrouwen krijgt.

Uw hersenen wordt dagelijks gestimuleerd om positief over uzelf te denken, en ze zullen samen met de hypnose uw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen versterken.

Hoe wordt hypnose voor het gevoel van eigenwaarde gebruikt?

De gehele hypnose is zo gestructureerd dat u, elke keer als u er naar luistert, in een ontspannen en ongestoorde omgeving uw eigenwaarde en zelfvertrouwen opbouwt. U ervaart het volledige effect van de hypnose als u over een periode van 14 dagen dagelijks naar de hypnose luistert, en u door de positieve suggestie laat beïnvloeden.

Een bijkomend voordeel van hypnose is dat u volledig ontspant en een nieuwe ruimte in uw leven vindt, het wordt een moment waarnaar u uitkijkt, waarin u uw gevoel van eigenwaarde versterkt, ontstrest en u uzelf oplaadt voor de rest van de dag.Een eigenwaardehypnose werkt volledig automatisch. U hoeft alleen maar te luisteren en te ontspannen.


* Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees meer

* Resultaten verschillen van persoon tot persoon en we kunnen de resultaten die op de site weergegeven niet garanderen. Lees meer

Anoniem
Vrijdag, 13. Mei 2016
Fijne stem om naar te luisteren, goede begleidende text. Makkelijk om meerdere keren naar te luisteren. *
Anoniem
Vrijdag, 4. Maart 2016
Een hypnosesessie waarbij je alleen maar hoeft te luisteren en te volgen, was de boodschap.
Maar helaas wordt er constant actie van je gevraagd door je bijvoorbeeld ruimten, voorwerpen, mensen en hun gedachten te verbeelden en dat vroeg veel inzet van me en veroozaakte tegenwerking in me.... *
Anoniem
Maandag, 13. April 2015
Ben zéér tevreden over dit luisterboek,geloofde niet in zelfhypnose,maar echt, dit werkt!
Ik sta nu weer helemaal in t leven,na de eerste keer,kreeg ik al meer zelfvertrouwen,wat na elke keer luisteren steeds groter werd.
Ik liet mijn vrouw(als we samen op pad waren) alles doen,zoals afrekenen,naar een product vragen,autorijden enz. enz.
Nu ik mijn onzekerheid kwijt ben :-) heb ik weer alle touwtjes in handen,voel me fantastisch en mijn vrouw is wéér verliefd op mij,die ik vroeger was,maar in de loop der jaren was verloren.
Gecombineerd met jaloezie. *
Anoniem
Vrijdag, 15. Juni 2012

* Resultaten verschillen van persoon tot persoon en we kunnen de resultaten die op de site weergegeven niet garanderen. Lees meer
Luisterboek (CD)
  • 39,95 €
  • 37,95 €
  • Bespaar 2,00 €
Wordt geladen...